PRIJAVA NA SPLETNI TEČAJ

Vnesite podatke v spodnji obrazec in potrdite prijavo na spletni tečaj

Za prijavo na spletni tečaj Evalley računovodja prosimo izpolnite spodnji spletni obrazec in kliknite na gumb “Potrdi prijavo”. Po uspešni izpolnitvi podatkov vas bomo kontaktirali glede želenega načina plačila (enkratno ali obročno) ter izdaje računa. Po plačilu računa boste prejeli nadaljne informacije ter vse podrobnosti o pričetku tečaja.

Osebni podatki

S klikom na gumb “Potrdi prijavo” se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja.

Barbara P.

Evalley računovodja

“Tečaj bi z veseljem priporočila vsem, ki jih zanima delo v računovodstvu.“

Evalley tečaj računovodja

Z vpisom na spletni tečaj prejmete:

Celostno znanje, orodja in podporo za samozavesten nastop na trgu dela (tudi, če nimate predhodnega znanja) ter poslovne kompetence za uspešen pričetek in nadaljnji razvoj kariere na računovodskem področju.

Barbara P.

Evalley računovodja

“Tečaj bi z veseljem priporočila vsem, ki jih zanima delo v računovodstvu.“

15 dnevna garancija

Če ne boste zadovoljni s tečajem, v roku 15 dni od dneva nakupa, vam povrnemo kupnino. Na ta način se lahko prepričate, da je tečaj prava izbira, brez skrbi in tveganja.

Doživljenjski dostop

Učenje je prilagojeno vašim obveznostim. Študirate lahko kjerkoli in kadarkoli. Z vpisom prejmete časovno neomejen dostop do spletnih vsebin in vseh posodobitev.

+2000 zadovoljnih tečajnikov

Pridružite se skupnosti vodilnih strokovnjakov na računovodskem področju ter izkoristite edinstvene karierne in poslovne priložnosti v Sloveniji in tujini.